Puterea A Patra: a future specialization at the “Aurel Vlaicu” University of Arad

ROMANIAN VERSION:

România are nevoie de profesioniști. Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad pregătește specialiștii de care economia românească are nevoie.

Tinerii pot ajunge ingineri textiliști urmând cursurile Facultății de Inginerie. Specializarea lor le aduce un job sigur, pentru că o lume fără textile, nu există.

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad beneficiază de laboratoare ultramoderne, cu dotări de ultimă generație, în care viitorii ingineri pot deprinde tainele meseriei. Cadre didactice cu experiență îi îndrumă pe studenți pentru a deveni ingineri textiliști.

Site-ul de știri regional puterea a patra a prezentat oferta Facultății de Inginerie a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad.

Puterea a patra este un site regional de știri, menit să oglindească online imaginea vieții sociale, politice, culturale, administrative, economice și nu numai la nivel regional.

Puterea a patra vă prezintă știri din vestul României. Site-ul regional de știri nu este aliniat politic, nu face jocuri de nici un fel, fiind dedicat exclusiv informării cititorilor, fără a suferi vreo influență din partea niciunei sfere de interes.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × two =