Puterea A Patra: The story of Sara Gheorghe, a talented young percussionist

ROMANIAN VERSION:

Sara Gheorghe este o tânără percuționistă care a încântat publicul la fiecare concert. Talentul ei este recunoscut de muzicieni din țară, dar și din străinătate.
Sara Gheorghe concertează de la 14 ani cu orchestra Filarmonicii de Stat din Arad. A urcat pe scenă la București, Budapesta, Chișinău, Praga, Napoli, Milano, Viena sau Berlin. Tânăra percuționistă este membru al Orchestrei de Tineret a Republicii Moldova și al Orchestrei Naționale de Tineret a României. Acum, urmează un program de pregătire la Universitatea de Muzică și Arte din Viena, sub îndrumarea profesorului universitar David Panzl. Elevă a Liceului de Artă „Sabin Drăgoi” din Arad, Sara Gheorghe a avut rezultate excelente atât la învățătură, cât și în muzică.

Site-ul de știri regional puterea a patra l-a prezentat-o pe Sara Gheorghe, copilul minune al percuționismului românesc.

Puterea a patra este un site regional de știri, menit să oglindească online imaginea vieții sociale, politice, culturale, administrative, economice și nu numai la nivel regional.

Puterea a patra vă prezintă știri din vestul României. Site-ul regional de știri nu este aliniat politic, nu face jocuri de nici un fel, fiind dedicat exclusiv informării cititorilor, fără a suferi vreo influență din partea niciunei sfere de interes.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − 1 =