Puterea A Patra: the ELLIS fashion house is helping Romanians during the pandemic

ROMANIAN VERSION:

Creațiile casei de modă Ellis au depășit granițele vestului țării. Hainele arădencei Eli Lăslean sunt purtate de prima doamnă a României în întâlniri oficiale.

În acest an, când COVID-19 a început să facă primele victime, designerul a decis să se implice în lupta cu coronavirusul. A lăsat ținutele sale extrem de apreciate și a creat măști și echipamente medicale de protecție. A primit un ajutor extrem de important: fiul său, Marius Lăslean i-a fost aproape în această colecție inedită de măști și combinezoane medicale.

Site-ul de știri regional puterea a patra a prezentat cum s-a adaptat la pandemie una dintre cele mai mari case de modă din țară. Ellis a demonstrat că prin creațiile sale, a fost și este mereu alături de oameni.

Puterea a patra este un site regional de știri, menit să oglindească online imaginea vieții sociale, politice, culturale, administrative, economice și nu numai la nivel regional.

Puterea a patra vă prezintă știri din vestul României. Site-ul regional de știri nu este aliniat politic, nu face jocuri de nici un fel, fiind dedicat exclusiv informării cititorilor, fără a suferi vreo influență din partea niciunei sfere de interes.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + 8 =